Публични изяви месец Април

Данни за извънкласни дейности, включени в публичните изяви

Наименование на извънкласна дейност

Тема на събитието

Ръководител

Тип*

1 Български ромски фолклор. Истории и традиции.

Концерт по случай международния ден на ромите

Тихомир Кинев И
2 Спорт за здраве Упражнения с велосипеди и импровизирани знаци Здравко Михалев И

Данни за публичните изяви

2000206-2017-04-07-Publish2000206-2017-04-26-Publish

   Целта на представителните изяви е  прекрасна възможност за всички участващи деца да покажат своите красиви идеи и инереси.Тук те намериха своето любимо място, в което да обменят знания, идеи, проекти и мечти.

находчиви и упорити деца, а по-нататък и активни, енергични и отговорни млади хора ,желание за изработване на творби от различни материали и техники, и работа в екип.

   Във възрастта, когато емоциите заемат централно място в детското възприятие и светоусещане, музиката, особено песента, влияят непосредствено върху начина на разсъждение и чувствата  на децата. Поради тази причина учениците от клуб ,, Български ромски фолклор. Истории и традиции. ‘‘   изпълняват с удоволствие изучените  произведения. С интерес и желание заучават нови песни и танци.  

      Представителните изява се осъществи в  читалище ,,Надежда ‘‘.Гости на изявата бяха родители ,учители и общественици.

       На 26.04.2017г. в двора на училището се проведе представителна изява на тема ’’ Упражнения с велосипед и импровизирани пътни знаци’’ при клуб ,,Спорт за здраве‘‘.Целта на занятието бе да се научат учениците да управляват велосипед ,а тези които знаят, да подобрят резултатите си и спазват знаците.Участниците показаха умения по управление на велосипеда и изучените начини за предвижване през уличните знаци.